Monday, February 27, 2012

Involtini di persico o pangasio con spinaci al forno


Hi everyone!
This evening I want to propose you a good and nutritious second fish: Oven Perch or Pangasius rolls with spinach.
And you, what are you making for dinner?

Ciao a tutti!
Questa sera voglio proporvi un secondo di pesce buono e nutriente: involtini di pesce Persico o Pangasio con spinaci al forno.
E voi, cosa state preparando per cena?

by Carmen
Oven Perch or Pangasius rolls with spinach
4 fillets of perch, or pangasius
200 g spinach
2 lemon
1 cloves of garlic
Salt q.b.
Peper q.b
Coriander q.b.
20 g butter

First of all, let's prepare the fillets. We put spinach in a mix, and then some garlic, a bit of coriander, butter pieces, some salt and pepper. We start our mix and turn it off when everything is well chopped. We put our cream of spinach in a bowl and add the lemon juice blended together well.
Now we take our fillets. We spread our cream of spinach on each of them  and we close them making rolls. We put our rolls in a baking dish. Sprinkle them with a some pepper, salt, grated lemon rind and juice of the same.
We put in a preheated oven at 200 degrees for about 25 minutes.
The last 5 minutes we put out the grill to brown a bit the top.
Serve with a side of baked potato or mashed potatoes.

by Carmen
Involtini di persico o pangasio con spinaci al forno
4 filetti di persico o pangasio
200 gr spinaci
2 limoni
1 spicchi d’aglio
Sale grosso q.b.
Pepe q.b
Coriandolo q.b.
20 gr di burro

Prepariamo per prima la crema di spinaci. Mettiamo in un mix gli spinaci, l’aglio, un po’ di coriandolo, il burro a pezzi, un po’ di sale e pepe. Avviamo il nostro mix e spegniamolo quando il tutto si sarà tritato bene. Mettiamo la nostra crema di spinaci in una ciotola e aggiungiamo il succo del limone mescolando il tutto bene.
Ora prendiamo i nostri filetti. Spalmiamo su ognuno la nostra crema di spinaci e chiudiamoli formando degli involtini.
Mettiamo i nostri involtini in una teglia. Cospargiamoli con un po’ di pepe, sale grosso, la buccia grattugiata del limone e il succo dello stesso.
Mettiamo in forno preriscaldato a 200 gradi per circa 25 minuti.
Gli ultimi 5 minuti mettiamo anche il grill per far dorare un po’ la parte superiore.
Servitelo con un contorno di patate al forno o purè di patate.

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