Monday, April 2, 2012

Gateau di patate e funghi


For a tasty and nutritious dinner: “potatoes and mushrooms pie”.
Mmh my mouth is watering!

Per una cena gustosa e nutriente: “gateau di patate e funghi”. 
Mmh ho l'acquolina in bocca!


by Carmen

Potatoes and mushrooms pie
400 g potatoes
150 g mushrooms
100 g of Parmesan
1 mozzarella
80 of diced ham
2 eggs
Salt q.b.
Peper q.b.
Nutmeg q.b.
Parsley q.b.

Let the potatoes boil in salted water.
When they are cooked, peel and mash them. Add all other ingredients and mix everything well. Grease and dust with flour in a baking sheet. Put the mixture in. Finally, sprinkle the surface with some olive oil and parmesan cheese.
Bake it at 200 degrees for about 20 minutes

Gateau di patate e funghi
400 gr patate
150 gr funghi
100 gr di parmigiano
1 mozzarella
80 di prosciutto a cubetti
2 uova
Sale q.b.
Pepe q.b.
Noce moscata q.b.
Prezzemolo q.b.

Fate bollire le patate in abbondante acqua salata.
Una volta cotte pelatele e schiacciatele. Aggiungete tutti gli altri ingredienti e amalgamate bene il tutto. Imburrate e infarinate una teglia. Metteteci il composto. Infine cospargete la superficie con un filo d’olio e parmigiano.
Infornate a 200 gradi per circa 20 minuti.

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